Για να σας εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Μάθετε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

 Καλώς Ορίσατε στην Sparkle!

 

Προϋπόθεση επίσκεψης ή χρήσης της παρούσας ιστοσελίδας είναι η ανεπιφύλακτη αποδοχή των όρων χρήσης. Ο επισκέπτης/χρήστης, οφείλει να διαβάσει τους όρους αυτούς, πριν την χρήση της παρούσας ιστοσελίδας και στην περίπτωση που δεν επιθυμεί να τους αποδεχθεί, παρακαλείται να μη προβεί σε περαιτέρω χρήση των υπηρεσιών μας και του περιεχομένου της ιστοσελίδας www.thesparkle.gr . Η εξακολούθηση της χρήσης της ιστοσελίδας σημαίνει την ανεπιφύλακτη εκ μέρους του επισκέπτη/χρήστη ρητή αποδοχή των όρων αυτών:

 

1. Προσωπικά Δεδομένα

 

Ενημέρωση για την Επεξεργασία Προσωπικών Δεδομένων

 

Εισαγωγή 

 

Θα θέλαμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι για την SPARKLE IKE με ΑΦΜ 801170688 που εδρεύει στην Αθήνα, οδός Νίκης, αριθμός 2, και Καραγιώργη Σερβίας, αριθμός 3, Τ.Κ 10563, η προστασία των προσωπικών δεδομένων των πελατών μας έχει προέχουσα σημασία. Για το λόγο αυτό λαμβάνουμε τα κατάλληλα μέτρα για να προστατέψουμε τα προσωπικά δεδομένα που επεξεργαζόμαστε και να διασφαλίσουμε ότι η επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων πραγματοποιείται πάντοτε σύμφωνα με τις προβλέψεις της ισχύουσας εθνικής και κοινοτικής νομοθεσίας, τόσο από την ίδια την εταιρία, όσο και από τρίτους που επεξεργάζονται προσωπικά δεδομένα για λογαριασμό της εταιρίας.

 

Θα θέλαμε επίσης να σας διαβεβαιώσουμε ότι στην SPARKLE IKE, δεν συλλέγουμε δεδομένα σχετικά με ανηλίκους κάτω των 16 ετών.

 

Η εταιρία SPARKLE IKE με ΑΦΜ 801170688 που εδρεύει στην Αθήνα, οδός  Νίκης, αριθμός 2, και Καραγιώργη Σερβίας, αριθμός 3, Τ.Κ. 10563, e-mail: concierge@thesparkle.gr , τηλ: 6974488595 website: www.thesparkle.gr ενημερώνει ότι, για σκοπούς άσκησης των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων της, προβαίνει σε επεξεργασία προσωπικών δεδομένων των πελατών της σύμφωνα με την ισχύουσα εθνική νομοθεσία και τον Ευρωπαϊκό Κανονισμό [GDPR] 2016/679 για την προστασία των φυσικών προσώπων έναντι της επεξεργασίας των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και για την ελεύθερη κυκλοφορία των δεδομένων αυτών (Γενικός Κανονισμός για την Προστασία Δεδομένων, εφεξής «Κανονισμός») όπως ισχύει.

 

Για οποιοδήποτε θέμα σχετικά με την επεξεργασία προσωπικών δεδομένων επικοινωνήστε στο e-mail: concierge@thesparkle.gr .

 

Ποιος είναι ο σκοπός επεξεργασίας και πώς χρησιμοποιούμε τα προσωπικά δεδομένα σας.

 

Τα δεδομένα σας τα χρησιμοποιούμε με διάφορους τρόπους οι οποίοι διαφέρουν ανάλογα με τον εκάστοτε σκοπό επεξεργασίας.

 

Συλλέγουμε τα Προσωπικά σας Δεδομένα  κατά την επεξεργασία των παραγγελιών σας ώστε να μπορούν να παραδοθούν τα προϊόντα που επιλέξατε από τον ταχυμεταφορέα σε εσάς και όχι σε κάποιο άλλο τρίτο πρόσωπο.

 

Σκοποί επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων συνιστούν:

Η παροχή των υπηρεσιών που μας αναθέτετε και επιθυμείτε να λάβετε από εμάς όπως για παράδειγμα η ενοικίαση ή η αγορά κοσμημάτων από εμάς.

 

Συγκεκριμένα

Εκτέλεση των παραγγελιών σας

Για να παραδίδουμε τις παραγγελίες σας και να μπορούμε να σας υποστηρίζουμε και μετά την πώληση τα απαραίτητα στοιχεία που χρειαζόμαστε είναι:

·                  το όνομα και επίθετο και για επιχειρήσεις ΑΦΜ, ΔΟΥ, Επάγγελμα, ώστε να γνωρίζει ο υπάλληλος που κάνει την παράδοση σε ποιόν πρέπει να παραδώσει

·                  την διεύθυνση τιμολόγησης ή/και παράδοσης ώστε να μπορείτε να παραλάβετε στο χώρο σας

·                  τον αριθμό σταθερού τηλεφώνου για να μπορούμε να επικοινωνούμε μαζί σας αναφορικά με την παραγγελία σας

·                  τον αριθμό κινητού τηλεφώνου για την ηλεκτρονική σας ενημέρωση μέσω ηλεκτρονικών μηνυμάτων ή και τηλεφωνικής επικοινωνίας αναφορικά με την παραγγελία σας

·                  την διεύθυνση του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας (email), ώστε να λαμβάνετε ενημερώσεις αναφορικά με την παραγγελία σας.

 

 Όλα τα παραπάνω είναι απαραίτητα και για πρόληψη και ανίχνευση απάτης εναντίον σας αλλά και εναντίον της εταιρίας μας.

Κατόπιν δικής σας συγκατάθεσης και εφόσον μας έχετε χορηγήσει, είτε κατά την δημιουργία λογαριασμού μέλους, είτε κατά την εγγραφή σας στα newsletter μας και την προσωποποιημένη επικοινωνία, τα κατά περίπτωση ενδεχόμενα αναγκαία στοιχεία σας, παρέχονται και οι εξής δυνατότητες:

 

Εγγραφή στα newsletter, την αποστολή ενημερώσεων και προσφορών:

·                  Για την εγγραφή στα newsletters, την αποστολή ενημέρωσης και των προσφορών θα πρέπει να μας δώσετε την διεύθυνση του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας (e-mail)

Με την εγγραφή στα Newsletter μας, τις προσωποποιημένες ενημερώσεις και την αντίστοιχη συγκατάθεση σας, θα μπορείτε να απολαμβάνετε όλες μας τις ενημερώσεις και προσφορές που αποστέλλουμε μέσω ηλεκτρονικών μηνυμάτων ή Instant messaging μέσω σχετικών υπηρεσιών (για παράδειγμα με SMS, Viber κα).

Δημιουργία λογαριασμού μέλους:

·                  Για την δημιουργία Λογαριασμού Μέλους θα πρέπει να μας δώσετε την διεύθυνση του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας (e-mail) και να ορίσετε τους δικούς σας προσωπικούς κωδικούς πρόσβασης

Με την εγγραφή και την αντίστοιχη συγκατάθεση σας, θα μπορείτε να απολαμβάνετε όλες μας τις ενημερώσεις και προσφορές που αποστέλλουμε μέσω ηλεκτρονικών μηνυμάτων ή Instant messaging μέσω σχετικών υπηρεσιών (για παράδειγμα με SMS, Viber, κα).

 

Στοιχεία Πιστωτικών/Χρεωστικών Καρτών

·                  Στοιχεία πιστωτικών καρτών σας ζητούνται κατά την ολοκλήρωση των παραγγελιών σας εφόσον επιλέξετε τον σχετικό τρόπο πληρωμής και αφορούν αποκλειστικά την ηλεκτρονική διαβίβαση τους μέσω ασφαλούς περιβάλλοντος προς το τραπεζικό ίδρυμα για την ολοκλήρωση της πληρωμή σας και μόνο. Η SPARKLE IKE δεν κρατάει κανένα στοιχείο πιστωτικών καρτών στα συστήματα της.

·                  Για την υλοποίηση της υπηρεσίας πιστοποίησης κατόχου κάρτας ενδέχεται να απαιτηθεί η μεταφορά στοιχείων της κάρτας τους, σε τρίτο πάροχο, συνεργαζόμενο με την τράπεζα η οποία υλοποιεί την ολοκλήρωση της διαδικασίας πληρωμής μέσω κάρτας.

 

Ποιοι είναι οι νόμιμοι λόγοι επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων;

 

Τα προσωπικά δεδομένα που μας παρέχετε τα επεξεργαζόμαστε μόνο όταν έχουμε νόμιμο λόγο να το κάνουμε.

 

Νόμιμοι λόγοι επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων συνιστούν:

(α) η παροχή των υπηρεσιών που μας αναθέτετε και επιθυμείτε να λάβετε από εμάς όπως για παράδειγμα η ενοικίαση ή η αγορά προϊόντων και κατά συνέπεια η εκπλήρωση των συμβατικών μας υποχρεώσεων στο πλαίσιο αυτό, για την απόδειξη των παραγγελιών σας, για την μετά την ενοικίαση ή πώληση υποστήριξη, για να επικοινωνούμε μαζί σας σχετικά με τις παραγγελίες σας και γενικά όπου είναι λογικά αναγκαίο ή απαιτείται για την τήρηση των νομικών ή κανονιστικών απαιτήσεων, την επίλυση των διαφορών, την πρόληψη της απάτης και της κατάχρησης ή την επιβολή των όρων και προϋποθέσεων.

(β) η συμμόρφωση με υποχρέωση που επιβάλλεται από το νόμο, όπως κανονιστική συμμόρφωση για φορολογικούς σκοπούς

(γ) η συγκατάθεση που παρέχετε υπό τις συγκεκριμένες προϋποθέσεις που θέτει το νομικό πλαίσιο, προκειμένου να: εγγραφείτε στα newsletter, να λαμβάνετε ενημερώσεις για προϊόντα, υπηρεσίες, προσφορές, να συμμετέχετε σε έρευνα ικανοποίησης, να σας στέλνουμε προσωποποιημένες ενημερώσεις, κλπ.

Το www.thesparkle.gr και ειδικότερα το τμήμα marketing είναι δυνατόν να επεξεργάζεται τμήμα ή το σύνολο των στοιχείων που εσείς έχετε αποστείλει για λόγους στατιστικούς και βελτίωσης των παρεχομένων υπηρεσιών - πληροφοριών του.

 

Πού διαβιβάζουμε τα δεδομένα

 

Η SPARKLE IKE διαβιβάζει προσωπικά δεδομένα σε τρίτους, στους οποίους η εταιρία αναθέτει την επεξεργασία προσωπικών δεδομένων για λογαριασμό της. Συγκεκριμένα:

 

Τα δεδομένα διαβιβάζονται μόνο σε συνεργαζόμενες εταιρείες με την SPARKLE IKE που παρέχουν υπηρεσίες με σκοπό την αποστολή διαφημιστικού υλικού και εξατομικευμένων προσφορών. Επίσης, τα δεδομένα αυτά διαβιβάζονται σε συνεργαζόμενες με την SPARKLE IKE επιχειρήσεις με σκοπό την αξιολόγηση της ποιότητας παροχής υπηρεσιών και την αξιολόγηση των προϊόντων & υπηρεσιών μας.

 

Επίσης για τους σκοπούς υλοποίησης της σύμβασης πώλησης διαβιβάζονται δεδομένα σε συνεργαζόμενες επιχειρήσεις στις οποίες έχει ανατεθεί η εκτέλεση μέρους της σύμβασης όπως προμηθευτές, μεταφορικές εταιρίες ή επιλεγμένα από εσάς σημεία παραλαβής.

 

Στις περιπτώσεις αυτές η SPARKLE IKE παραμένει υπεύθυνη για την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων και ορίζει τα επιμέρους στοιχεία της επεξεργασίας, υπογράφει δε ειδική σύμβαση με τους τρίτους στους οποίους αναθέτει εκτέλεση δραστηριοτήτων επεξεργασίας, προκειμένου να διασφαλίζεται ότι η επεξεργασία διενεργείται σύμφωνα με το ισχύον νομικό πλαίσιο και ότι κάθε φυσικό πρόσωπο μπορεί ελεύθερα και ανεμπόδιστα να ασκήσει τα δικαιώματα που του απονέμει το νομικό πλαίσιο.

 

Χρονικό Διάστημα Αποθήκευσης

Το χρονικό διάστημα αποθήκευσης των δεδομένων αποφασίζεται με βάση τα παρακάτω ειδικότερα κριτήρια ανάλογα με την περίπτωση:

 

Όταν η επεξεργασία επιβάλλεται ως υποχρέωση από διατάξεις του ισχύοντος νομικού πλαισίου, τα προσωπικά σας δεδομένα θα αποθηκεύονται για όσο χρονικό διάστημα επιβάλλουν οι σχετικές διατάξεις.

 

Όταν η επεξεργασία εκτελείται με βάση σύμβαση, τα προσωπικά σας δεδομένα αποθηκεύονται για όσο χρονικό διάστημα είναι απαραίτητο για την εκτέλεση της σύμβασης και για τη θεμελίωση, άσκηση, ή/και υποστήριξη νομικών αξιώσεων με βάση τη σύμβαση.

 

Για τους σκοπούς προώθησης προϊόντων και υπηρεσιών (marketing activities), τα προσωπικά σας δεδομένα τηρούνται μέχρι την ανάκληση της συγκατάθεσης σας. Αυτό μπορεί να πραγματοποιηθεί από εσάς οποιαδήποτε στιγμή. Η ανάκληση της συγκατάθεσής δεν θίγει τη νομιμότητα της επεξεργασίας που βασίστηκε στη συγκατάθεση κατά το χρονικό διάστημα πριν την ανάκλησή της.

 

Επίσης θα διατηρήσουμε τα δεδομένα του λογαριασμού σας για όσο διάστημα τον διατηρείτε και δεν έχετε ζητήσει την διαγραφή του. Δεδομένα σας, τα οποία μας δίνετε με σκοπό να σας παρέχουμε υπηρεσίες, θα διατηρούνται για όσο χρειάζεται ώστε να μπορούμε να συνεχίσουμε να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες αυτές. Εφόσον είναι λογικά αναγκαίο ή απαιτείται για την τήρηση των νομικών ή κανονιστικών απαιτήσεων, την επίλυση των διαφορών, την πρόληψη της απάτης και της κατάχρησης ή την επιβολή των όρων και προϋποθέσεων, ενδέχεται να διατηρήσουμε κάποιες από τις πληροφορίες σας, όπως απαιτείται, ακόμα και μετά τη λήξη του λογαριασμού σας ή δεν χρειάζεται πλέον να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες σας.

 

Για να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας απευθυνθείτε στο email:  concierge@thesparkle.gr

  

Ποια είναι τα δικαιώματα σας σε σχέση με τα προσωπικά σας δεδομένα

Κάθε φυσικό πρόσωπο τα δεδομένα του οποίου είναι αντικείμενο επεξεργασίας από την SPARKLE IKE απολαμβάνει τα ακόλουθα δικαιώματα:

 

Δικαίωμα πρόσβασης:

Έχετε δικαίωμα να έχετε επίγνωση και να επαληθεύετε τη νομιμότητα της επεξεργασίας. Έτσι λοιπόν, έχετε δικαίωμα να έχετε πρόσβαση στα δεδομένα και να λάβετε συμπληρωματικές πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία τους.

 

Δικαίωμα διόρθωσης:

Έχετε δικαίωμα να μελετήσετε, να διορθώσετε, να επικαιροποιήσετε ή να τροποποιήσετε τα προσωπικά σας δεδομένα ερχόμενοι σε επαφή στο παραπάνω e-mail.

 

Δικαίωμα διαγραφής:

Έχετε δικαίωμα να υποβάλετε αίτημα διαγραφής των προσωπικών σας δεδομένων όταν τα επεξεργαζόμαστε με βάση την συγκατάθεσή σας ή με προκειμένου να προστατεύσουμε τα έννομα συμφέροντα μας. Σε όλες τις υπόλοιπες περιπτώσεις (όπως ενδεικτικά όταν υπάρχει σύμβαση, υποχρέωση επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων που επιβάλλεται από το νόμο, δημόσιο συμφέρον), το εν λόγω δικαίωμα υπόκειται σε συγκεκριμένους περιορισμούς ή δεν υφίσταται ανάλογα με την περίπτωση.

 

Δικαίωμα περιορισμού της επεξεργασίας:

Έχετε δικαίωμα να ζητήσετε περιορισμό της επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων στις ακόλουθες περιπτώσεις: (α) όταν αμφισβητείτε την ακρίβεια των προσωπικών δεδομένων και μέχρι να γίνει επαλήθευση, (β) όταν αντιτίθεστε στη διαγραφή προσωπικών δεδομένων και ζητάτε αντί διαγραφής τον περιορισμό χρήσης αυτών, (γ) όταν τα προσωπικά δεδομένα δεν χρειάζονται για τους σκοπούς επεξεργασίας, σας είναι ωστόσο απαραίτητα για τη θεμελίωση, άσκηση, υποστήριξη νομικών αξιώσεων, και (δ) όταν εναντιώνεστε στην επεξεργασία και μέχρι να γίνει επαλήθευση ότι υπάρχουν νόμιμοι λόγοι που μας αφορούν και υπερισχύουν των λόγων για τους οποίους εναντιώνεστε στην επεξεργασία.

 

Δικαίωμα εναντίωσης στην επεξεργασία:

Έχετε δικαίωμα να εναντιωθείτε ανά πάσα στιγμή στην επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων στις περιπτώσεις που, όπως περιγράφεται παραπάνω, αυτή είναι απαραίτητη για σκοπούς εννόμων συμφερόντων που επιδιώκουμε ως υπεύθυνοι επεξεργασίας, καθώς επίσης και στην επεξεργασία για σκοπούς απευθείας εμπορικής προώθησης και κατάρτισης καταναλωτικού προφίλ.

 

Δικαίωμα στη φορητότητα:

Έχετε δικαίωμα να λάβετε χωρίς χρέωση τα προσωπικά σας δεδομένα σε μορφή που θα σας επιτρέπει να έχετε πρόσβαση σε αυτά, να τα χρησιμοποιήσετε και να τα επεξεργαστείτε με τις κοινώς διαδεδομένες μεθόδους επεξεργασίας.

 

Δικαίωμα ανάκλησης της συγκατάθεσης:

Τέλος, η SPARKLE IKE σας ενημερώνει ότι όπου η επεξεργασία βασίζεται στην συγκατάθεσή σας, έχετε δικαίωμα να την ανακαλέσετε ελεύθερα, χωρίς να θιγεί η νομιμότητα της επεξεργασίας που βασίστηκε στη συγκατάθεση σας προτού την ανακαλέσετε. Για να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας απευθυνθείτε στο e-mail:  concierge@thesparkle.gr.

 

Για να ασκήσετε οποιοδήποτε από τα παραπάνω δικαιώματά σας μπορείτε να απευθύνεστε στο e-mail:  concierge@thesparkle.gr

 

Δικαίωμα καταγγελίας στην ΑΠΔΠΧ

Έχετε δικαίωμα υποβολής καταγγελίας στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (www.dpa.gr): Τηλεφωνικό Κέντρο: (+30) 210 6475600, Fax: (+30) 210 6475628, Ηλεκτρονικό Ταχυδρομείο: contact@dpa.gr

 

Ασφάλεια Προσωπικών Δεδομένων 

Η SPARKLE IKE εφαρμόζει κατάλληλα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα με στόχο την ασφαλή επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων και την αποτροπή τυχαίας απώλειας ή καταστροφής και μη εξουσιοδοτημένης ή/και παράνομης πρόσβασης σε αυτά, χρήσης, τροποποίησης ή αποκάλυψής τους. Σε κάθε περίπτωση, ο τρόπος λειτουργίας του διαδικτύου και το γεγονός ότι είναι ελεύθερο στον οποιονδήποτε δεν επιτρέπει να παρασχεθούν εγγυήσεις ότι μη εξουσιοδοτημένα τρίτα πρόσωπα δεν θα αποκτήσουν ποτέ τη δυνατότητα να παραβιάσουν τα εφαρμοζόμενα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα, αποκτώντας πρόσβαση και προβαίνοντας ενδεχομένως σε χρήση προσωπικών δεδομένων για μη εξουσιοδοτημένους ή/και αθέμιτους σκοπούς.

 

2. Ευθύνη επισκέπτη / χρήστη

 

Ο επισκέπτης / χρήστης των σελίδων και των υπηρεσιών της ιστοσελίδας "www.thesparkle.gr" αναλαμβάνει την ευθύνη για οποιαδήποτε ζημία προκαλείται στην ιστοσελίδα ιδιοκτησίας της SPARKLE IKE από κακή ή αθέμιτη χρήση των σχετικών υπηρεσιών.

 

3. Πνευματική Ιδιοκτησία

 

Ο παρών δικτυακός τόπος, το περιεχόμενό του και το λογότυπο "SPARKLE", είναι ιδιοκτησία της εταιρείας SPARKLE Ι.Κ.Ε.. Οι ονομασίες προϊόντων και εταιρειών που παρουσιάζονται εδώ μπορεί να αποτελούν εμπορικά σήματα ή εμπορικές ονομασίες των αντιστοίχων κατόχων τους. Η χρήση της παρούσας ιστοσελίδας, δεν συνιστά σε καμία περίπτωση παραχώρηση ή άδεια χρήσης οποιουδήποτε συμβόλου ή/και σήματος.

Το περιεχόμενο του παρόντος δικτυακού τόπου και το λογότυπο "SPARKLE" συμπεριλαμβανομένων, χωρίς περιορισμό, όλων των εγγράφων, των αρχείων, των κειμένων, των εικόνων, των γραφικών, των εξαρτημάτων και του κώδικα που περιέχεται σε αυτό καθώς και την γενική εικόνα της ιστοσελίδας, αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία της SPARKLE Ι.Κ.Ε και διέπεται από τις εθνικές και διεθνείς διατάξεις περί πνευματικής ιδιοκτησίας. Συνεπώς, κανένα εξ αυτών δε δύναται να αποτελέσει εν όλω ή εν μέρει αντικείμενο πώλησης, αντιγραφής, τροποποίησης, αναπαραγωγής, αναδημοσίευσης ή να "φορτωθεί". να μεταδοθεί ή να διανεμηθεί με οποιονδήποτε τρόπο. Εξαιρούνται τα πνευματικά δικαιώματα τρίτων, συνεργατών και φορέων  και από τους οποίους η εταιρεία έχει λάβει νόμιμα το δικαίωμα χρήσης για τους σκοπούς της λειτουργίας της παρούσας σελίδας. Οι ονομασίες προϊόντων και εταιρειών που παρουσιάζονται εδώ μπορεί να αποτελούν εμπορικά σήματα ή εμπορικές ονομασίες των αντιστοίχων κατόχων τους. Η χρήση της παρούσας ιστοσελίδας, δεν συνιστά σε καμία περίπτωση παραχώρηση ή άδεια χρήσης οποιουδήποτε συμβόλου ή/και σήματος.

Εξαιρείται η περίπτωση της μεμονωμένης αποθήκευσης ενός και μόνου αντιγράφου τμήματος του περιεχομένου σε έναν απλό προσωπικό Η/Υ (ηλεκτρονικό υπολογιστή) για προσωπική και όχι δημόσια ή εμπορική χρήση και χωρίς απαλοιφή της ένδειξης προέλευσής τους από την ιστοσελίδα "www.thesparkle.gr", χωρίς να θίγονται με κανένα τρόπο τα σχετικά δικαιώματα πνευματικής και βιομηχανικής ιδιοκτησίας.

 

4. Σύνδεσμοι προς άλλους δικτυακούς τόπους (links)

 

Όπως είναι ευνόητο δεν ελέγχουμε τη διαθεσιμότητα, το περιεχόμενο, την πολιτική προστασίας των προσωπικών δεδομένων, την ποιότητα και πληρότητα των υπηρεσιών άλλων δικτυακών τόπων και σελίδων στα οποία τυχόν παραπέμπουμε μέσω "δεσμών" (hyperlinks) ή διαφημιστικών banners (εφεξής καλουμένων για λόγους συντομίας ως «σύνδεσμοι»). Οι σύνδεσμοι έχουν τοποθετηθεί αποκλειστικά για τη διευκόλυνση των επισκεπτών/χρηστών του δικτυακού τόπου, ενώ οι δικτυακοί τόποι στους οποίους παραπέμπουν υπόκεινται στους αντίστοιχους, των δικτυακών αυτών τόπων, όρους χρήσης. Η τοποθέτηση των συνδέσμων δεν αποτελεί ένδειξη έγκρισης ή αποδοχής του περιεχομένου των αντίστοιχων δικτυακών τόπων και ουδεμία φέρουμε ευθύνη για το περιεχόμενο τους και οιαδήποτε ζημία προκύψει από τη χρήση τους, καθώς ο επισκέπτης έχει πρόσβαση σε αυτές με δική του ευθύνη.

 

5. Περιορισμός ευθύνης

 

Το www.thesparkle.gr έχει καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια να απεικονίσει με τη μεγαλύτερη δυνατή ακρίβεια τα προϊόντα που διαθέτει με την προβολή φωτογραφιών, περιγραφών και γενικότερα σχολίων. Παρόλα αυτά η σελίδα δεν εγγυάται σε καμία περίπτωση την ορθότητα, την ακρίβεια των απεικονίσεων, την πληρότητα ή/και την διαθεσιμότητα των περιεχομένων, δηλώσεων, σελίδων, υπηρεσιών, πληροφοριών, επιλογών ή τα αποτελέσματά τους. Καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια, το κόσμημα που επιθυμείτε να είναι διαθέσιμο είτε προς ενοικίαση, είτε προς αγορά, όποτε εσείς θελήσετε, δεν μπορούμε όμως να αναλάβουμε ευθύνη στην περίπτωση που το επιθυμητό σας κόσμημα δεν είναι διαθέσιμο. Αυτό μπορεί να συμβεί είτε γιατί έχει ενοικιαστεί ή αγοραστεί από άλλο πελάτη, είτε γιατί το κόσμημα έχει υποστεί φθορά και πρέπει να επιδιορθωθεί, είτε γιατί το κόσμημα έχει κλαπεί ή χαθείΑν για οποιονδήποτε λόγο δεν μπορούμε να παραδώσουμε την παραγγελία σας, η παραγγελία θα ακυρωθεί και δεν θα υπάρξουν χρεώσεις.

 

6. Τιμές Προϊόντων

 

Όλες οι τιμές που εμφανίζονται στην ιστοσελίδα και αφορούν τα προϊόντα είναι τελικές τιμές λιανικής και παροχής υπηρεσιών, και συμπεριλαμβάνουν τον νόμιμο Φ.Π.Α. (24%).

Οι τιμές, οι τιμοκατάλογοι και κάθε είδους προσφορές αποτελούν το αποκλειστικό δικαίωμα της ιστοσελίδας. Η ιστοσελίδα διατηρεί το δικαίωμα να μεταβάλει τις τιμές χωρίς καμία προειδοποίηση κατά βούληση.

Όλες οι ειδικές προσφορές που θα προκύπτουν θα ορίζονται από σαφής κανόνες οι οποίοι θα επισυνάπτονται σε αυτές και θα είναι διαθέσιμοι προς τον κάθε ενδιαφερόμενο.

 

7. Εφαρμοστέο δίκαιο και λοιποί όροι

 

Οι ανωτέρω όροι και προϋποθέσεις χρήσης του www.thesparkle.gr, καθώς και οποιαδήποτε τροποποίηση, αλλαγή ή αλλοίωσή τους διέπονται και συμπληρώνονται από το ελληνικό δίκαιο, το δίκαιο της ευρωπαϊκής ένωσης και τις σχετικές διεθνείς συνθήκες.

 

8. Μεταβατικές Διατάξεις

 

Διατηρούμε το δικαίωμα τροποποίησης του περιεχομένου ή των υπηρεσιών του δικτυακού τόπου, καθώς και των όρων χρήσης, οποτεδήποτε κριθεί αναγκαίο και χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση, με την απλή ανάρτησή τους στον δικτυακό τόπο. Αρμόδια για την επίλυση κάθε διαφοράς είναι τα δικαστήρια της Αθήνας.

 

9. Ορισμός Δραστηριότητας 

 

Η Sparkle δραστηριοποιείται στην ενοικίαση και πώληση κοσμημάτων στην Ελλάδα. 

 

10. Έδρα και χώρος επισκεπτών Sparkle

 

Η έδρα της εταιρείας είναι Νίκης 2 & Καραγιώργη Σερβίας 3, Σύνταγμα. Υπάρχει χώρος όπου όλοι οι ενδιαφερόμενοι και τα Μέλη μας είναι ευπρόσδεκτα κατόπιν ραντεβού. Στον χώρο αυτό μπορείτε να διαλέξετε τα κοσμήματά σας, να δοκιμάσετε διαφορετικά κοσμήματα, να σας προτείνουμε  και να συζητήσουμε  ποιό κόσμημα είναι ιδανικό για το προσωπικό σας στυλ, την ειδική περίσταση ή τις διακοπές σας. Μπορείτε επίσης, να παραλάβετε ή να επιστρέψετε τα κοσμήματά σας. 

 

11. Επιλογές Ενοικίασης Κοσμημάτων

 

Η Sparkle  προσφέρει τις εξής επιλογές:

Weekly Sparkle – εβδομαδιαία ενοικίαση. Οι παραγγελίες παραδίδονται μέσα σε 2 ημέρες το αργότερο ή ακόμα και αυθ'ημερόν από το χώρο της εταιρείας στο Σύνταγμα. Παρέχουμε προπληρωμένη, προκαθορισμένη μέρα/ώρα επιστροφής την 7η ημέρα ή έχετε την επιλογή να επιστρέψετε το κόσμημα οι ίδιοι και να αναζητήσετε το επόμενό σας.

Holiday Sparkle’ – ενοικίαση δύο εβδομάδων. Η δεύτερη εβδομάδα κοστίζει 40% λιγότερο από την πρώτη. Οι παραγγελίες παραδίδονται μέσα σε 2 ημέρες το αργότερο ή παραλαμβάνετε τα κοσμήματά σας αυτοπροσώπως στο Σύνταγμα. Υπάρχει προπληρωμένη από εμάς / προκαθορισμένη μέρα/ώρα επιστροφής την 14η ημέρα ή έχετε την επιλογή να επιστρέψετε το κόσμημα οι ίδιοι και να νοικιάσετε το επόμενό σας.

Celebrity Sparkle’ - ενοικίαση με συνδρομή -έρχεται με τον καινούριο χρόνο. Για € 65/μήνα (τιμολογείται ανά μήνα), νοικιάζετε κοσμήματα αξίας μέχρι € 1500 πλήρως ασφαλισμένα τη φορά. Οι παραγγελίες παραδίδονται μέσα σε 2 ημέρες το αργότερο, επιστρέφετε όποτε εσείς θέλετε. Εναλλακτικά παραλαμβάνετε/επιστρέφετε οι ίδιοι στο χώρο της εταιρείας στο Σύνταγμα. Όταν επιστρέφετε τα κοσμήματα, μπορείτε πάλι να νοικιάσετε κάτι καινούργιο μέχρι την αξία των € 1500.  

Όλες οι παραγγελίες που προυποθέτουν ταχυμεταφορέα, αποστέλλονται 2 ημέρες πριν από την συμφωνημένη ημερομηνία παράδοσης. Παρόλα αυτά, δεν μπορούμε να εγγυηθούμε μη καθυστερήσεις του ταχυμεταφορέα λόγω απρόβλεπτων καταστάσεων.

Όλες οι παραγγελίες εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα.

 

12. Δέουσα Επιμέλεια

 

Ως πελάτης/μέλος της Sparkle, θα πρέπει να δείχνετε την δέουσα επιμέλεια σε σχέση με την φροντίδα των Sparkle κοσμημάτων σας. Πιο συγκρεκριμένα:

- να φοράτε τα κοσμήματά σας με την δέουσα προσοχή, μη φέρνοντάς τα σε επαφή με θαλασσινό νερό, σαπούνια, κολώνιες ή άλλα χημικά, μη φέρνοντάς τα σε επαφή με υψηλές θερμοκρασίες ή άλλες πηγές φθοράς,

- να κάνετε όποιες ενέργειες θεωρείτε απαραίτητες έτσι ώστε τα κοσμήματά σας να παραμένουν ασφαλή, για όλη τη διάρκεια που βρίσκονται στα χέρια σας,

- να κάνετε όποιες ενέργειες θεωρείτε απαραίτητες έτσι ώστε τα κοσμήματά σας να παραμένουν στην κατάσταση που παραδόθηκαν σε εσάς,

- όταν δεν φοράτε τα κοσμήματά σας, να βεβαιώνεστε ότι είναι τοποθετημένα σε κλειστό μέρος/συρτάρι/ντουλάπι κλπ στο σπίτι σας, και όχι απλά πάνω σε κάποιο τραπέζι,

- στην περίπτωση που πάρετε τα Sparkle κοσμήματά σας σε κάποιο ξενοδοχείο, όταν δεν τα φοράτε, θα πρέπει να τα κλειδώνετε στο χρηματοκιβώτιο του δωματίου σας.

 

13. Περίπτωση κλοπής ή σοβαρής ζημιάς.

 

Η ιδέα είναι πως μεταχειρίζεστε τα Sparkle κοσμήματά σας όπως θα μεταχειριζόσασταν και τα δικά σας - παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά την παράγραφο 12.

 

Για Celebrity Sparkle Μέλη:

 

Για τα Celebrity Sparkle Μέλη μας, η ασφάλεια συμπεριλαμβάνεται στη Μηνιαία Συνδρομή και καλύπτει φυσιολογική φθορά, κλοπή καθώς και σοβαρή ζημιά των κοσμημάτων. Αν είστε Μέλος μας και τα Sparkle κοσμήματά σας κλαπούν ή υποστούν σοβαρή ζημιά, δεν θα σας ζητηθεί να πληρώσετε τίποτα επιπλέον της Μηνιαίας Συνδρομής σας. Στην περίπτωση σοβαρής ζημιάς ή κλοπής, θα σας ζητηθεί φωτοτυπία της ταυτότητάς σας και λεπτομέρειες του συμβάντος.

 

Για μη- Celebrity Sparkle Μέλη:

 

Σε περίπτωση ζημιάς ή κλοπής του κοσμήματος, θα σας ζητηθεί να καταβάλετε την λιανική αξία του κοσμήματος, καθώς και φωτοτυπία της ταυτότητάς σας και λεπτομέρειες του συμβάντος.

 

Σε περίπτωση που κάτι από τα παραπάνω δεν σας βρίσκει σύμφωνους, παρακαλούμε να μην προβείτε σε παραγγελίες.

Επίσης είμαστε πάντα στη διάθεσή σας σε email και τηλέφωνα να συζητήσουμε οποιαδήποτε απορία.

 

14. Επαναλαμβανόμενες περιπτώσεις κλοπής ή σοβαρής ζημιάς κοσμημάτων.

 

Παρακαλούμε σημειώσατε πως η εταιρεία μας κρατάει αρχεία κλοπών και σοβαρών ζημιών κοσμημάτων. Σε περίπτωση που κάποιος πελάτης έχει πάνω από ένα τέτοιο κρούσμα στο Ιστορικό Παραγγελιών του, η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί να εκτελέσει παραγγελία του. Στην πράξη η παραγγελία του πελάτη θα τεθεί σε επεξεργασία και στη συνέχεια ο πελάτης θα λάβει ενημερωτικό ηλεκτρονικό μήνυμα που θα εξηγείται ο λόγος για τον οποίο η παραγγελία του δεν μπορεί να εκτελεστεί. Για αυτό το λόγο παρακαλούμε να δώσετε μεγάλη προσοχή στην παράγραφο 12.

 

15. Ετήσια Συνδρομή Celebrity Sparkle

 

Στη Sparkle, προσφέρουμε την επιλογή Ετήσιας Συνδρομής, ή αλλιώς την επιλογή για ‘Celebrity Sparkle’. Γίνετε Sparkle Μέλος για € 65 το μήνα (τιμολογείται ανά μήνα). Όντας Μέλος μας, μπορείτε να απολαύσετε πλήρως ασφαλισμένα κοσμήματα αξίας μέχρι € 1500 τη φορά.

 

Σε περίπτωση που επιθυμείτε παράδοση με ταχυμεταφορέα, η παραγγελία σας καταφθάνει σε 2 ημέρες το αργότερο και επιστρέφεται όποτε εσείς θέλετε με προπληρωμένη από εμάς επιστροφή. Εσείς απλά τηλεφωνείτε στον ταχυμεταφορέα όταν είστε έτοιμη/ος να επιστρέψετε τα Sparkle κοσμήματά σας.

 

Εναλλακτικά, μπορεί να προτιμάτε να παραλάβετε/επιστρέψετε τα κοσμήματά σας προσωπικά στο Σύνταγμα, όπου βρίσκεται ο χώρος μας. Όταν επιστραφούν τα Sparkle κοσμήματά σας, μπορείτε να απολαύσετε ξανά κάτι καινούργιο μέχρι την αξία των € 1500.

 

Περισσότερες πληροφορίες για την Ετήσια Συνδρομή:

 

Η Ετήσια Συνδρομή έχει διάρκεια ενός έτους με ελάχιστο διάστημα διάρκειας  3 μηνών, μετά την παρέλευση του οποίου, μπορείτε να διακόψετε ανά πάσα στιγμή χωρίς καμία επιπλέον οικονομική ή άλλου είδους  επιβάρυνση. Για να διακόψετε τη Συνδρομή σας, είναι απαραίτητο να μας έχετε ήδη επιστρέψει όλα τα Sparkle κοσμήματα που είχατε στα χέρια σας. Η διακοπή της συνδρομής είναι εύκολη- απλά μας στέλνετε email στο concierge@ TheSparkle.gr ή μας τηλεφωνείτε στο 6974488595.

 

Για να γίνετε Μέλη μας πρέπει να είστε 18 ετών και πάνω, να έχετε έγκυρη ταυτότητα και πιστωτική κάρτα στο όνομά σας με δικά σας στοιχεία τιμολόγησης και αποστολής. Όταν κάνετε αίτηση για Ετήσια Συνδρομή, πρέπει να επιβεβαιώσουμε την ταυτότητά σας και διατηρούμε το δικαίωμα να αρνηθούμε να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας.

 

Κάθε μήνα χρεώνεστε την μηνιαία Συνδρομή σας (€ 65 /μήνα) συν όσες ταχυμεταφορές έχετε επιλέξει. Κάθε ταχυμεταφορά κοστίζει 7 ευρώ συνολικά (κάθε ταχυμεταφορά  περιλαμβάνει παράδοση σε εσάς και επιστροφή σε εμάς).

 

Στην Αθήνα έχετε τη δυνατότητα να παραλάβετε, επιστρέψετε, διαλέξετε τα Sparkle κοσμήματά σας στον χώρο της εταιρείας χωρίς χρέωση. 

 

Προνόμια Μελών

Πλήρης πρόσβαση σε όλη τη Sparkle συλλογή

Δική σας επιλογή ημερομηνίας επιστροφής κοσμημάτων

Αλλάζετε όσα Sparkle κοσμήματά σας θέλετε, όσο συχνά θέλετε

Εγγυημένη αυθεντικότητα κοσμημάτων

Αξία Celebrity Sparkle κοσμημάτων στα χέρια σας εως € 1500

Επιλογή αγοράς οποιουδήποτε Sparkle κοσμήματος με σημαντική έκπτωση

Πλήρως ασφαλισμένα κοσμήματα- δεν πληρώνετε τίποτα επιπλέον σε περίπτωση κλοπής ή ζημιάς

Μετά από 3 μήνες δυνατότητα διακοπής Συνδρομής χωρίς πρόστιμο ακύρωσης

Δικαίωμα συμμετοχής στις ετήσιες Εκπτώσεις μας για Celebrities-μόνο κάθε Ιανουάριο

 

Τα Celebrity Sparkle Μέλη μας έχουν τη δυνατότητα να αγοράσουν οποιοδήποτε κόσμημα είτε όταν είναι στα χέρια τους είτε από το site μας, με σημαντική έκπτωση. Οι Sparkle πελάτες μας που έχουν επιλέξει το Weekly ή Holiday Sparkle επίσης, έχουν τη δυνατότητα να αγοράσουν οποιοδήποτε κόσμημα είτε όταν είναι στα χέρια τους είτε από το site μας, με έκπτωση.

Οι σχετικές τιμές αναγράφονται αναλυτικά στην σχετική σελίδα κάθε κοσμήματος. Οι εκπτώσεις για τα Μέλη και τους πελάτες μας αναγράφονται αναλυτικά στη σχετική σελίδα κάθε κοσμήματος, αφότου ως Μέλος ή πελάτης συνδεθείτε με το όνομα χρήστη και τον κωδικό σας.

 

16. Διακοπή Συνδρομής.

 

Μόλις γίνετε Μέλος, έχετε δικαίωμα να διακόψετε τη συνδρομή σας χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση και να λάβετε τα χρήματά σας πίσω, υπό την προϋπόθεση ότι  η διακοπή θα γίνει πριν φύγει η αποστολή προς εσάς του πρώτου κοσμήματος που επιλέξατε Αφότου φύγει από εμάς το πρώτο επιλεγμένο κόσμημα και για διάστημα 3 ημερών, αν ακυρώσετε εντός αυτού του τριημέρου θα χρεωθείτε το κόστος της ενοικίασης 7 ημερών (Weekly Sparkle) με τα παρελκόμενα έξοδα αν υπάρχουν (courier). Μετά την παρέλευση του εν λόγω τριημέρου, δεν μπορείτε να προβείτε σε διακοπή της συνδρομής σας για χρονικό διάστημα 3 μηνών. Μετά τους 3 μήνες, μπορείτε να διακόψετε  τη συνδρομή σας, δίνοντας μας 3 ημέρες ειδοποίηση μέσω email ή τηλεφώνου ότι επιθυμείτε να ακυρώσετε τη συνδρομή σας στη Sparkle. Η διακοπή της συνδρομής είναι πολύ εύκολη-αρκεί ένα email ή τηλέφωνο σε μας, αφότου έχετε επιστρέψει όλα τα Sparkle κοσμήματά σας.

 

17. Πολιτικές Ακύρωσης Ενοικίασης ή Αγοράς.

 

Έχετε το δικαίωμα να ακυρώσετε οποιαδήποτε παραγγελία κάνετε είτε αφορά ενοικίαση είτε αγορά, αλλά είναι πιθανό να ισχύουν χρεώσεις ακύρωσης.

 

Πριν την αποστολή του προΐόντος από εμάς:

Ακύρωση πριν την αποστολή του προΐόντος από εμάς είναι χωρίς χρέωση, είτε είναι ακύρωση ενοικίασης είτε ακύρωση αγοράς. Παρακαλούμε σημειώσατε πως απόδειξη αποστολής προΐόντος αποτελεί η παραλαβή από ΕΛΤΑ COURIER.

 

Μετά την αποστολή του προΐόντος από εμάς:  

Αν ακυρώσετε την ενοικίαση σας μετά την αποστολή του προΐόντος από εμάς, η χρέωση σας είναι η ενοικίαση των 7 ημερών (Weekly Sparkle) με τα παρελκόμενα έξοδα αν υπάρχουν (courier), με την προΰπόθεση ότι η ακύρωση από εσάς έχει γίνει μετά την αποστολή του προΐόντος από εμάς και για τις επόμενες 3 ημέρες. Μετά από αυτό το διάστημα, δυστυχώς δεν μπορούμε να δεχτούμε ακυρώσεις της ενοικίασης και οι χρεώσεις σας θα είναι ολόκληρο το ποσό της παραγγελίας σας. 

Αν ακυρώσετε την αγορά σας μετά την αποστολή του προΐόντος από εμάς και για διάστημα 10 ημερών μετά την αποστολή, θα χρεωθείτε την ενοικιάση των 14 ημερών (Holiday Sparkle) για το συγκεκριμένο προϊόν με τα παρελκόμενα έξοδα αν υπάρχουν (courier). Μετά από αυτό το διάστημα, δυστυχώς δεν μπορούμε να δεχτούμε ακυρώσεις της αγοράς και οι χρεώσεις σας θα είναι ολόκληρο το ποσό της παραγγελίας σας.

 

 Στις περιπτώσεις ακύρωσης και επιστροφής, το κόστος επιστροφής του προϊόντος καθώς και η ευθύνη για να φτάσει το προϊόν ακέραιο σε εμάς βαραίνει τον καταναλωτή που το επιστρέφει. Για να γίνει δεκτή μια επιστροφή/ακύρωση, το προϊόν και όλα τα συνοδευτικά του, εγγυήσεις, κουτί, ταμπελάκια κλπ πρέπει να επιστραφούν και να είναι στην κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε. Η αποδοχή ή όχι από εμάς ακύρωσης/επιστροφής του προϊόντος γίνεται εντός 10 ημερών από την παραλαβή του προϊόντος από εμάς και η επιστροφή των χρημάτων (μερική ή ολική) έχει ολοκληρωθεί εντός 14 ημερών αφότου έχει γίνει αποδοχή από εμάς της ακύρωσης/επιστροφής του προϊόντος.

 

18. Χρονικό διάστημα χρήσης ενοικιασμένων κοσμημάτων.

 

Οι Weekly Sparkle πελάτες μας μπορούν να κρατήσουν τα κοσμήματα για μία εβδομάδα. 

Οι Holiday Sparkle πελάτες μας μπορούν να κρατήσουν κάθε κομμάτι για δύο εβδομάδες.

Τα Celebrity Sparkle Μέλη μπορούν να κρατήσουν κάθε κόσμημα για όσο καιρό θέλουν-δεν υπάρχει ημερομηνία επιστροφής. Όταν επιστρέψουν τα κοσμήματα μπορούν να παραλάβουν άλλα μέχρι του ποσού των € 1500 (Αξία Celebrity Sparkle κοσμημάτων).

 

19. Παραλαβή και επιστροφή κοσμημάτων.

 

Οι αποστολές μας είναι αποκλειστικά με τον ταχυμεταφορέα ΕΛΤΑ COURIER, και παραλαμβάνετε εντός 2 ημερών. Παρακαλούμε σημειώστε ότι ενδέχεται να μην παραλάβετε το Sparkle κόσμημά σας την επόμενη ημέρα (αν έχετε επιλέξει επιθυμητή ημέρα έναρξης της ενοικίασης την επόμενη ή το έχετε αγοράσει), και να υπάρξει μικρή καθυστέρηση, αν η παραγγελία σας έγινε μετά το μεσημέρι ή η διεύθυνση παράδοσης είναι σε κάποιο πιο μακρινό μέρος (στα νησιά μας για παράδειγμα).

 

Τα κοσμήματα αποστέλλονται μόνο στην διεύθυνση που έχετε δηλώσει όταν βάζετε την παραγγελία σας και πρέπει να υπογράψει κάποιος ενήλικας για την παραλαβή τους. Είναι πιθανό ο ταχυμεταφορέας να ζητήσει ταυτότητα για να παραδώσει το πακέτο. Δεν γίνονται αποστολές σε ταχυδρομικές θυρίδες-μόνο σε οικίες ή γραφεία. Σε περίπτωση που συμπληρώσατε ταχυδρομική θυρίδα στη διεύθυνση αποστολής κατά την παραγγελία σας, η παραγγελία σας θα επεξεργαστεί αλλά θα λάβετε ηλεκτρονικό μήνυμα ότι δεν είναι δυνατό να προχωρήσει και έχει απορριφθεί.

 

Η ημερομηνία και ώρα που θα έρθει ο ταχυμεταφορέας για την επιστροφή του κοσμήματος είναι προκαθορισμένα από την ημέρα που θα γίνει η παραγγελία. Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να βάλετε το κόσμημα στο κουτί που το παραλάβατε, να τοποθετήσετε το χαρακτηριστικό μπλε Sparkle κουτί σας μέσα στον φάκελο με φυσαλίδες που παραλάβατε το πακέτο σας, να βάλετε τον φάκελο με τις φυσαλίδες μέσα στον αχρησιμοποίητο φάκελο των ΕΛΤΑ που υπήρχε στο πακέτο σας (πάνω στον οποίο είναι κολλημένη η προσυμπληρωμένη ετικέτα με τη διεύθυνση της Sparkle στον παραλήπτη), και να το δώσετε στον ταχυμεταφορέα.

 

Εναλλακτικά μπορείτε πάντα να μας επισκεφθείτε στα κεντρικά μας και VIS Lounge μας στο Σύνταγμα και να διαλέξετε, παραλάβετε και επιστρέψετε τα κοσμήματά σας.

 

Σε περίπτωση που αντιμετωπίζετε πρόβλημα να πραγματοποιήσετε την επιστροφή στην προσυμφωνημένη ημερομηνία, θα πρέπει να μας ενημερώσετε εγκαίρως μέσω του email concierge@TheSparkle.gr ή στο τηλέφωνο 6974488595.

 

20. Αγορά κοσμημάτων.

 

Όλα τα κοσμήματα στη Sparkle είναι προς πώληση. Τα Μέλη και οι πελάτες της Sparkle απολαμβάνουν έκπτωση σε όλα τα είδη, η οποία αναγράφεται αναλυτικά στην σχετική σελίδα κάθε κοσμήματος. Μπορείτε να αγοράσετε τα κοσμήματα ακόμα και ενόσω τα φοράτε/τα έχετε νοικιασμένα, με την ίδια έκπτωση. Τα Μέλη και οι πελάτες χρειάζονται να συνδεθούν για να δουν τις εκπτώσεις που αναγράφονται στην σχετική σελίδα κάθε κοσμήματος.

 

21. Αγορά κουτιού Sparkle.

 

Όλα τα Sparkle κουτιά είναι επαναχρησιμοποιούμενα και τα κοσμήματα πρέπει να επιστρέφονται στο κουτί που τα παραλάβατε. Σε περίπτωση που το επιθυμείτε μπορείτε να αγοράσετε το κουτί της Sparkle, ενημερώνοντας μας στο concierge@thesparkle.gr και πληρώνοντας € 15. 

 

22.  Καθυστέρηση επιστροφής κοσμημάτων.

 

Αν δεν επιστρέψετε τα κοσμήματα την προκαθορισμένη μέρα, οφείλουμε να σας ενημερώσουμε ότι οι καθυστερήσεις θα χρεώνονται σύμφωνα με τα παρακάτω:

  • 1 εώς 6 ημέρες καθυστέρηση - επιπλέον 60% της τιμής μίσθωσης
  • 7 εως 14 ημέρες- επιπλέον 100% της τιμής μίσθωσης (σύνολο 160%)
  • 15 ημέρες και άνω- θα σας ζητηθεί να καλύψετε την αξία της κοσμήματος που είχατε στην κατοχή σας. Η αποζημίωση θα είναι ίση με την λιανική τιμή πώλησης του κοσμήματος.

 

23. Κατάσταση κοσμημάτων.

 

Παραλαμβάνετε τα κοσμήματα καθαρά κι έτοιμα να φορεθούν με τη δική μας προσωπική εγγύηση και έλεγχο.

Παρακαλούμε λάβετε υπόψη σας ότι τα Sparkle κοσμήματα μας είναι πιθανό να έχουν φορεθεί ξανά και να έχουν μικρές ατέλειες. Οι φωτογραφίες και οι περιγραφές των κοσμημάτων στις σελίδες των προίόντων είναι όσο το δυνατόν πιο πλήρεις, λεπτομερείς και αντιπροσωπευτικές, αλλά αναλαμβάνουμε ευθύνη μόνο για την αυθεντικότητα των κοσμημάτων.

 

24. Ονόματα κοσμημάτων.

Η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να ονομάζει τα κοσμήματα-εξαίρεση αποτελούν κοσμήματα που έχουν ήδη συγκεκριμένες ονομασίες από την κατασκευάστρια εταιρεία, όπως π χ Swarovski και Les Georgettes.

 

25. Χρήση icons.

 

Τα icons/μικρά εικονίδια  που χρησιμοποιούμε στη σελίδα μας είναι από:

rent it icon

Icons made by Freepik from www.flaticon.com is licensed by CC 3.0 BY

sparkle icon

Icons made by Freepik from www.flaticon.com is licensed by CC 3.0 BY

return icon

Icons made by Freepik from www.flaticon.com is licensed by CC 3.0 BY

elephant

Icons made by monkik from www.flaticon.com is licensed by CC 3.0 BY

elisabeth

Icons made by Smashicons from www.flaticon.com is licensed by CC 3.0 BY

cart

Icons made by turkkub from www.flaticon.com is licensed by CC 3.0 BY

 

26. Μεγέθη δαχτυλιδιών και βραχιολιών.

 

Δεν αλλάζουμε τα μεγέθη δαχτυλιδιών ή βραχιολιών παρά μόνο αν τα αγοράσετε Στην περίπτωση που θέλετε να προβείτε σε αγορά και αλλαγή μεγέθους του αντικειμένου θα πρέπει να μας ενημερώσετε σχετικά και ενδέχεται να υπάρχουν χρεώσεις. Συνιστούμε όταν διαλέγετε κάποιο δαχτυλίδι ή βραχιόλι να βεβαιώνεστε ότι είναι στο μέγεθος σας. Κάποιες φορές για συγκεκριμένα δαχτυλίδια/βραχιόλια υπάρχουν πολλά μεγέθη, τις πειρσσότερες φορές όμως μπορούμε να διαθέσουμε μόνο ένα μέγεθος, που αναγράφεται στην σελίδα του κοσμήματος. 

 

27. Δραστηριοποίηση Sparkle-δυνατότητα εξόδου κοσμημάτων από τη χώρα. 

 

Η Sparkle δραστηριοποιείται μόνο στην Ελλάδα-απαγορεύεται να βγάλετε τα κοσμήματα εκτός χώρας ακόμα κι αν τηρήσετε την ημερομηνία επιστροφής τους. 

 

 

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και θα επικοινωνίσουμε εμείς μαζί σας!

 

Αποστολή Κλείσιμο