Για να σας εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Μάθετε περισσότερα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Η Sparkle είναι η πρώτη εταιρεία κοσμημάτων που αγκαλιάζει την Οικονομία Διαμοιρασμού (Sharing Economy) στην Ελλάδα.

 

Η φιλοσοφία μας είναι ο καθένας να έχει εύκολη πρόσβαση στα πιο όμορφα αυθεντικά κοσμήματα και να μπορεί να απολαύσει λάμψη (Sparkle), στυλ και glamour κάθε μέρα.

Στο μέλλον, για τα περισσότερα είδη μόδας, κανείς δε θα αγοράζει παρά μόνο αυτά που όντως δεν μπορεί να αποχωριστεί.

Η κάθε μια και ο κάθε ένας θα νοικιάζει τα κοσμήματα, τα αξεσουάρ και τα ρούχα που χρειάζεται για να στήσει ένα look και μετά θα τα επιστρέφει για να τα απολαύσει ο επόμενος καταναλωτής!

 

Για αυτό το λόγο προσφέρουμε τη δυνατότητα αγοράς αλλά και ενοικίασης των Sparkle κοσμημάτων μας. Η συλλογή των κοσμημάτων σας μπορεί τώρα να είναι απεριόριστη!

 

Πιστεύουμε στο κόσμημα ως μορφή τέχνης χωρίς όρια, ως τρόπο προσωπικής έκφρασης, ως πράξη αντίστασης, ως τρόπο να βιώσει κανείς τα 15 (ή περισσότερα) λεπτά διασημότητας που του αναλογούν. Φοράω κοσμήματα σημαίνει φλερτ, σημαίνει διασκέδαση, σημαίνει παιχνίδι. Παίζουμε;

 

Σας περιμένουμε να γνωριστούμε στο Αποκλειστικό VIS (Very Important Sparkle) Lounge μας στο Σύνταγμα, όπου προσφέρουμε δωρεάν συμβουλές μόδας για κοσμήματα σε σχέση με τις δικές σας προσωπικές ανάγκες.

 

Αλλάζουμε/προσθέτουμε στις Συλλογές μας συνεχώς ακολουθώντας τις τελευταίες τάσεις στη μόδα και τα κοσμήματα.

 

Πιστεύουμε στην προστασία του περιβάλλοντος και στην δική μας συνεισφορά στη βιομηχανία του κοσμήματος. Η Sparkle είναι ένας εναλλακτικός τρόπος ανακύκλωσης που προάγει τη βιωσιμότητα συνδέοντας την με την εμπειρία του κοσμήματος. Βοηθήστε μας στην προσπάθεια αυτή προστατεύοντας με έναν εύκολο κι έξυπνο τρόπο το περιβάλλον.

Φορέστε ότι θέλετε, για όσο θέλετε κι όταν θελήσετε να ανανεωθείτε φορώντας κάτι καινούριο, απλά δίνετε και σε κάποιον άλλο τη δυνατότητα να ζήσει την εμπερία του κοσμήματος.

 

Μια σταγόνα λάμψης… A little touch of Sparkle…

 

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και θα επικοινωνίσουμε εμείς μαζί σας!

 

Αποστολή Κλείσιμο